Kompanija Inprint je porodična firma osnovana 2005. godine kao proizvodnja vinskih etiketa i nalepnica. Počeci su bili skromni. Proizvodni deo prostirao se na 140 m2, sa svega 8 zaposlenih. Danas, naš tim broji 26 članova posvećenih stvaranju kvaliteta naših proizvoda i usluga.

U pogledu tehnološkog i organizacionog koncepta, naše usmerenje je izrada štampanih materijala vizuelno prefinjenijeg izgleda. Naš cilj je da konstantnim poboljšanjem performansi učvrstimo poziciju dobavljača vrhunskih grafičkih proizvoda koje karakteriše veoma dobar odnos cene i kvaliteta.

Važimo za veštu ekipu. Nismo osobe koje teže industrijskom ambijentu, naša priroda je drugačija.
U Inprintu relaksiran pristup je dobrodošao ukoliko je rezultat nešto izuzetno - brošura, etiketa ili ambalaža koja se čuva i nakon upotrebe.

Da stvaramo izvanredne proizvode koji grade produktivne i trajne odnose sa našim klijentima, dobavljačima i zaposlenima, ostajući verni grafičkom kunstu i posvećeni osvajanju novih tehnologija.

Naši klijenti su raznovrsni i različiti u svojim željama i potrebama. Od dizajn i marketinških agencija, lokalnih vinarija, destilerija ili proizvođača hrane, do međunarodno prisutnih i poznatih brendova.
Stoga svoju ekspertizu klijentima nudimo na fleksibilan i personalan način. Iz raznovrsnosti potreba proistekla je i varijabilnost izrade i šarolikost našeg proizvodnog portfolia.

Projektovanje

Za svoje klijente pronalazimo efikasna i fleksibilna rešenja za tehnološke izazove. Vrlo često oni nam dostavljaju predmet oko kog, poput krojača, uzimamo mere i projektujemo savršeno skrojenu ambalažu ili etiketu.Kada je putanja proizvoda definisana, važno je dobro je isplanirati. Maksimalne performanse našeg tima i naše opreme obezbeđujemo procesnim upravljanjem i pažljivim planiranjem, već u preliminarnoj fazi.

Priprema

Kvalitet štampanog proizvoda je u velikoj meri definisan već u fazi pripreme za štampu, stoga fajlove pregledamo, uočavamo greške i ako je potrebno korigujemo i optimizujemo za ofset ili flexo štampanje. Izlazni rezultat pripreme za štampu uvek su štamparske forme: ofset ploče, alati za štancanje, klišea od fotopolimera i magnezijuma…

Štampa

Kada Vam treba vrhunski štampani materijal kojim se predstavljate tržištu, Inprint je pravi izbor. Ofset štampa je srce i duša našeg poslovanja od samog osnivanja. Naša osvećenost kvalitetu i odbijanje kompromisa establirali su Inprint kao kuću u kojoj se štampom bave vešto i profesionalno.

Dorada

.… i oplemenjavanje proizvoda. U našoj doradi svaki novi proizvod je autentičan. Iz toga je proistekla i velika varijabilnost izrade, zavisno od zahteva: nekada masovna produkcija a nekada prefinjeni handmade proizvodi. Naši kapaciteti za doradu su duplirani (folioštampa, štancanje i rezanje) kao posledica snabdevanja naših partnera iz industrije vina i žestokih pića, koji zahtevaju kontinuitet i obezbeđen 24/7 back-up u slučaju zastoja.